Про компанію

2000 бульдозер SEM сходить з конвеєра

3 червня 2019 року на заводі Caterpillar в Цинчжоу відбулася урочиста церемонія спуску 2000-ого бульдозера з конвеєрної лінії SEM. Цю значущу подію провели Ед О'Ніл, Генеральний директор Caterpillar Earthmoving Operations, Цзяньпін Ма, Директор заводу CQL, Роберт Панг, Виробничий директор напрямку бульдозерів і співробітники, зайняті на складальних лініях заводу.

001.jpeg

Під час церемонії Ед О'Ніл зазначив відмінну роботу і продуктивність команди, зайнятої на виробництві бульдозерів SEM.

002.jpg

Ед О'Ніл і Цзяньпін Ма урочисто вручили ключі та масштабну модель бульдозера клієнту з китайської провінції Шаньдун, привітавши його з придбанням SEM816D. Цей клієнт має більш ніж 30-річний досвід роботи в будівництві і брав участь в таких великих проектах як міжнародний аеропорт Цзяодун, і економічна і торговельна зони ШОС. Будучи відданим клієнтом бренду SEM, він підтвердив що довіряє бренду і високо цінує продуктивність і надійність машин SEM.

003.jpeg

У квітні 2019 року бульдозер SEM816D увійшов в ТОП-50 Китайських товарів за чудову надійність і продуктивність. У конструкції SEM816D втілені технології і знання, накопичені заводом за більш ніж 40 років, і виробничий досвід Caterpillar. Він відповідає національному регламенту викидів Стадії III. Покращений в порівнянні з попередньою моделлю, SEM816D задовольняє різні вимоги клієнтів. Запущений в серійне виробництво в грудні 2017 року, цей бульдозер високо оцінений операторами за простоту експлуатації, надійність і високу ефективність.

004.jpg

З моменту випуску першого бульдозера SEM до виробництва 2000-ої машини, компанія не припиняє займатися дослідженнями і розробками, для задоволення потреб клієнтів. SEM прагне розширювати пропозиції та надавати доступні, доступні і підтримувані продукти і послуги для клієнтів у всьому світі.

Про компанію Caterpillar

Вже понад 90 років компанія Caterpillar Inc. демонструє стійкий прогрес і сприяє позитивним змінам на всіх континентах. Клієнти звертаються до Caterpillar за допомогою в розвитку інфраструктури, енергетики та природних ресурсів. Компанія Caterpillar, обсяг продажів і виручка якої в 2017 році склали 45,462 млрд доларів, є провідним у світі виробником будівельного і гірського обладнання, дизельних і газових двигунів, промислових газових турбін і дизель-електричних локомотивів. Продукція компанії представлена ​​в трьох основних сегментах - будівельна галузь, видобуток корисних копалин, енергетика і транспорт - а також надає фінансові і супутні послуги через свій сегмент фінансових продуктів.

 

Про SEM, бренд Caterpillar

Заснований в 1958 році завод Shandong Engineering Machinery (скорочено SEM) вже більше 50 років виробляє колісні навантажувачі під маркою SEM. У 2008 року стала 100% дочірнім підприємством компанії Caterpillar, а в 2013 році компанія SEM, була перейменована в Caterpillar Qingzhou Ltd.

SEM став одним із брендів Caterpillar, покликаним надавати необхідну допомогу все більшій кількості замовників в таких галузях, як будівництво і машинобудування. На заводі розташованому в місті Цинчжоу на сході провінції Шаньдун, виробляються колісні навантажувачі, дорожні катки, автогрейдери та бульдозери, так і комплектуючі для дорожніх машин, робочі інструменти і навантажувачі Cat 950 GC.

Будучи невід'ємною частиною маркетингової стратегії Caterpillar, компанія розробила чітку стратегію бренду, реструктуризувала свою організацію і інтегрувала мережу дилерів.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин